Substanta pentru etansare fisuri tevi
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
sau
Sunt client nou
Creaza Cont
×  
Tratarea apei » Substante intretinere apa » Substanta pentru etansare fisuri tevi

Substanta pentru etansare fisuri tevi


Adauga Review | (0 voturi) Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:

×
Cod: 2736
Producator: FIX-A-LEAK
Cod producator: FIXALEAK
Produs disponibil
Garantie: 2 ANI
390.00 Lei *pret cu TVA

  Recomanda unui prieten
  Mai multe detalii
Substanta pentru etansare fisuri tevi


Fix A Leak este o substanta speciala și trebuie agitată bine înainte de utilizare.
 
Filtrul trebuie să fie eliminate din ciclul de functionare, pentru a preveni blocarea nisipului din interior. Setați vana multiport pe recircule. Dacă acest lucru nu se poate face, in cazul filtrului cartuş, pur şi simplu scoateţi cartusul.
Fix A Leak ar trebui să fie adăugat la skimmer, scurgere principal(sifon) sau altă absortie de apă, în timp ce pompa funcționează, în modul de recirculare. Pentru scurgeri de aspirație, caracterizate printr-un flux de retur aerat, consultați instrucțiunile de mai jos.
Deoarece Fix A Leak este atât de greu, va tinde să se aseze pe podea, la returul de la piscină(duze).
Deschideti robinetul de la sifonsi închideti pe cel de la  skimmer. Dacă nu există scurgere principal(sifon), atașați aspiratorul pentru piscină la un skimmer și așezați-l în in zona cea mai adanca sau în centrul piscinei. Periați ocazional, aproximativ la fiecare 3-4 ore, în timp ce pompa funcționează, pentru a ajuta la menținerea produsului în suspensie. Porniți pompa în mod continuu, până când există un indiciu că scurgerea a încetat.
Pentru a monitoriza progresul, marcati nivelul apei cu o bucată de bandă adezivă. Verificați zilnic timp de 2-4 zile, menținând funcționarea pompei și periaj ocazional. Unele pierderi mici de apă pot fi atribuite evaporării, așa că comparați pierderile înainte și după adăugarea Fix A Leak.
Odată ce scurgerea pare să fi fost oprită, asigurați-vă că lăsați produsul să se matureze 2-4 zile. Fix A Leak formează o crustă, deoarece se solidifica cu apa care se scurge. Acesta este ceea ce face sigiliul. Trebuie să se usuce complet, pentru a se întări până la o etanșare de lungă durată. Funcționarea normală a filtrului poate fi reluata, după ce s-a stabilit că scurgerea a fost oprită.

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review