Sare de mare pentru sisteme de electroliza
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
sau
Sunt client nou
Creaza Cont
×  
Tratarea apei » Substante intretinere apa » Sare de mare pentru sisteme de electroliza
-10%
Discount

Sare de mare pentru sisteme de electroliza


Adauga Review | (0 voturi) Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:

×
Cod: 1561
Producator: MOUNTFIELD
Cod producator: 3BTE0429
Produs disponibil
Garantie: 2 ANI
58.50 Lei *pret cu TVA
65.00Lei

  Recomanda unui prieten
  Mai multe detalii
Sare de mare pentru sisteme de electroliza

Procent mare de sare de mare, fără aditivi și impurități. Cu ajutorul unui dispozitiv special pentru piscină, așa-numitul salinator, clorul natural este produs din această sare prin electroliză, care dezinfectează eficient apa din piscină.

Avantajele utilizării sării de mare în piscină:

  • Elimină bacteriile, virusurile și algele
  • Apa tratată în acest fel este limpede și este MOALE pe pielea și ochii umani
  • Apa ușor sărată evoca senzația de înot în mare

Sarea noastră de mare are o calitate excepțională este extrasă din ocean în largul coastei Australiei. Există, de asemenea, uscarea și prelucrarea inițială înainte de importul în Europa.

Sarea de mare conține un procent mai mare de minerale marine, cum ar fi: sodiu, magneziu, calciu și iod. Datorită acestor minerale, sarea de mare are un procent mai mare de efecte de vindecare asupra organismului uman, în comparație cu sărurile standard din piscină „rock”.

  • Boală de piele.
  • Nu provoacă reacții alergice.
  • Are efecte antiseptice.

Cum se utilizează :

Sarea de mare este aplicată în același mod ca și alte săruri pentru piscină și este potrivită pentru toate tipurile de bazine, cu condiția să fie utilizat un electrolizor.

Înainte de a o folosi în bazin, dizolvați mai întâi sarea într-un recipient separat cu apă. Apoi turnați soluția salină pe suprafața piscinei și bucurați-vă calm de înot cu un gust real al mării.

Concentrația optimă de sare în bazin este cuprinsă între 2,5 kg - 4,5 kg la 1 m 3 de apă. Mai exact, raportul este determinat în primul rând de tipul de salinizator pe care îl utilizați pentru a dezinfecta apa din piscină. În acest caz, urmați întotdeauna instrucțiunile pentru salinatorul dvs.

La începutul sezonului piscinei, se recomandă utilizarea a 25 kg de sare de mare pe 5 - 8 m 3apa de bazin. Imediat ce nivelul de sare scade sub concentrația optimă, producția de salinator scade. În acest caz, este indicat să adăugați sare.

Fabricat în Australia Rusia

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review