Acoperitoare policarbonat pentru piscine pana la 6.35 x 3.65m, DALLAS A silver
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
sau
Sunt client nou
Creaza Cont
×  
Acoperiri piscine » Acoperiri Dallas » Acoperitoare policarbonat pentru piscine pana la 6.35 x 3.65m, DALLAS A silver

Acoperitoare policarbonat pentru piscine pana la 6.35 x 3.65m, DALLAS A silver


Adauga Review | (0 voturi) Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:

×
Cod: 1188
Producator: ALBIXON
Cod producator: Dallas A - silver elox
In stoc furnizor
19000.00 Lei *pret cu TVA

  Recomanda unui prieten
  Mai multe detalii

Acoperitoare policarbonat pentru piscine, DALLAS A silver

 
Eliminăm toate îngrijorările cu un singur produs – acoperitoarea de policarbonat! 

Nu există alte soluții la fel de simple și la fel de eficiente. 
Care sunt problemele pe care le pot acoperi piscinele:

Siguranță! Nu va mai trebui să vă faceți griji unde se află copiii și animalele de companie. Vei putea să te bazezi pe acoperiș pentru a preveni accesul lor necontrolat și tragedia care urmează. Sistemul de închidere a piscinei este prevăzut cu o serie de elemente de protecție și siguranță (fixarea modulului, închiderea ușilor cu încuietori de siguranță pentru copii, etc.) care garantează siguranța maximă .

Creșterea temperaturii apei! Sistemele de acoperiș pentru piscină sunt realizate din foi de policarbonat celular. Plăcile sunt aplicate nu numai ca material de umplutură pentru structurile de acoperiș din aluminiu, dar servesc și la creșterea temperaturii apei din piscină prin efectul solar. Dacă decideți să mergeți cu incintă pentru piscină , vă puteți prelungi sezonul de baie cu mai multe luni. Nu numai că apa dvs. nu se va răci în timpul nopții, ci va fi, de asemenea, caldă GRATUIT pe vreme însorită. Acest lucru va permite economii semnificative de costuri.

Apa curată ca și cum ar fi dintr-un puț! Te-ai săturat să fii nevoit să îndepărtezi contaminările dure din apă, cum ar fi iarba, frunzele, animalele mici etc. Imediat ce vă acoperiți piscina, nu veți mai avea de a face cu contaminarea apei . Impuritățile mari pur și simplu nu vor ajunge la apă. Începe să plouă afară și vă reconciliați treptat cu faptul că ploile abundente vor crește valoarea pH-ului apei din piscina dvs. și va trebui să aplicați produse chimice pentru a o stabiliza. Nu trebuie să - dacă piscina dvs. este acoperită, niciunul dintre acești factori (ploi acide, polen, praf etc.) nu va afecta calitatea apei. Apa va rămâne curată .  
 
Piscina dvs. este acoperișă , la fel și șezlongul dvs., apa este caldă amiabil, deoarece acoperișul înmulțește efectele soarelui, păstrând în același timp vânturile care pot perturba momentul idilic. După o zi de muncă asiduă, nu mai există niciun obstacol în calea meritării tale.
 
Principalul element structural în acoperișul piscinei este un aliaj special de înaltă calitate din aluminiu , care este tratat la suprafață prin anodizare (sau aplicație de vopsea sau aplicare de decor de lemn). Materialul este utilizat pentru toate piesele, curbele și structurile de rulment ale întregului sistem de acoperiș.
Materialul de umplere utilizat este policarbonatul cavernos sau sticla organică. Ambele materiale au astfel de proprietăți fizice care le permit să servească ca panouri solare, crescând temperatura apei din piscina dvs. exterioară cu 8 ° C în medie.
 
Detalii tehnice:

Suprafata inchisa : 365 x 635 cm
Latimea exterioara B: 407 cm
Latimea interioara A: 379 cm
Lungimea exterioara E: 646 cm
Inaltimea exterioara V: 82 cm
Culoare : silver

Grosime policarbonat : 8 mm
Timp de instalare aproximativ 1-2 h / 3 persoane
 

Pretul afisat este pe 1 buc
Preturile contin TVA.
Poza este cu caracter orientativ.
Preturile sunt valabile cu livrare la Cluj Napoca.
In pretul produselor nu este inclus transportul, instalarea sau manipularea ulterioara

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review