Robot curatare piscina Galeon FL
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
sau
Sunt client nou
Creaza Cont
×  
Accesorii piscine » Roboti curatare piscina » Robot curatare piscina Galeon FL

Robot curatare piscina Galeon FL


Adauga Review | (0 voturi) Vezi review-uri
Adauga un review

Nota:

Titlu (optional)


Review:

×
Cod: 1540
Producator: MOUNTFIELD
Cod producator: 3BVZ0246
Produs disponibil
Garantie: 2 ani
3599.00 Lei *pret cu TVA

  Recomanda unui prieten
  Mai multe detalii

Robot curatare piscina Galeon FL

Aspiratorul Galeon FL este modelul de bază din noua noastră gamă exclusivă de aspiratoare automate. 
Acest aspirator accesibil vă va face foarte ușor să vă întrețineți piscina, deoarece la fel ca și alte aspiratoare din gama Galeon, acesta va funcționa complet singur și automat.

Aspiratorul Galeon FL este conceput pentru curățarea bazinelor inferioare și mai adânci săpate de toate formele. Odată introdus în bazin și pornit, nu mai trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Ciclul de filtrare și curățare durează 1,5 ore, după care aspiratorul se oprește. În timpul ciclului, aspiratorul șterge toată murdăria din fundul piscinei și o aspiră în propria unitate de filtrare, unde este capturat. Apa filtrată frumos curăță apoi se întoarce la piscină.

Aspiratorul Galeon FL este echipat cu perii PVA de înaltă calitate (Wonderbrush) și o unitate de filtrare foarte fină, care ajunge până la 20 μm. Acest lucru oferă aspiratorului o capacitate ridicată de a curăța foarte ușor chiar și cele mai mici particule.

Periile PVA sunt potrivite și pentru piscine cu o suprafață foarte netedă - ceramică, fibră de sticlă (EXCELENȚĂ, TROPICANA, COMPACT, CALYPSO, CALYPSO TREND LINE).

 
 

Detii sau ai utilizat produsul?

Lasa-ne un review