Comenzi la: +40 736 668 663     Email: vanzari@depozitpiscine.ro | Home |  Articole |  Contact
Compara (0)
   Wishlist (0)


Facebook

Categorii
Arhiva
  
Informatii utile » Piscina » Cum sa-ti pregatesti piscina pentru vara?

Cum sa-ti pregatesti piscina pentru vara?

Vara s-a instalat in mod oficial, iar odata cu aceasta, timpul petrecut la piscina creste considerabil. In acest context, proprietarii de piscine trebuie sa se asigure ca intretin corect bazinele de apa si o curata in mod corespunzator.
 

Curatati toate frunzele si alte resturi

Inainte de a va putea deschide piscina pentru vara, va trebui sa scapati de toate resturile care s-au acumulat in apa in ultimele cateva luni de neutilizare. Este indicat, de asemenea, sa curatati capacul bazinului, daca aveti unul, precum si puntea, si terasa inconjuratoare. Acesta este un lucru indicat deoarece o piscina curata nu este numai frumoasa, ci si sigura.
 

Curatati si pastrati capacul bazinului

Daca detineti o piscina de putin timp si nu stiti cum sa o pregatiti pentru vara, probabil ca nu aveti o acoperire de piscina. Indicat ar fi sa cumparati una pentru ca acestea nu numai ca pot mentine resturile de la intrarea in piscina, dar in acest fel puteti economisi chiar si niste bani pe facturile de energie, ajutand la reglarea naturala a temperaturii apei piscinei. In schimb, daca aveti deja o acoperire de piscina, va trebui sa o curatati cu atentie si sa o lasati sa se usuce complet inainte de a o stoca.
 

Verificati accesoriile pentru piscina si nivelul apei

Dupa ce piscina a fost curatata, asigurati-va ca toate dispozitivele speciale din piscina sunt inca bine fixate.
De asemenea, in functie de tipul pompei de piscina pe care o aveti, este posibil sa trebuiasca sa ajustati nivelele apei din piscina.
 

Verificati nivelul pH-ului

Inainte de a testa nivelurile chimice, va trebui sa porniti pompa si sa o lasati sa functioneze neintrerupt timp de aproximativ opt pana la 12 ore. Dupa ce a trecut acest timp, verificati nivelul pH-ului in piscina. Nivelul optim de pH este de 7,4. Cu toate acestea, orice intre aproximativ 7.2-7.8 ar trebui sa fie suficient de bun. Adaugati substantele chimice corespunzatoare in apa pana cand echilibrati in mod corespunzator pH-ul.
 


 
 Comentarii


Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!Parerea ta conteaza


Nume*
 
Email
(nu va fi facut public)    
Comentariu*
 
Veuillez recopier le code:

«   »