Comenzi la: +40 736 668 663     Email: vanzari@depozitpiscine.ro | Home |  Articole |  Contact
Compara (0)
   Wishlist (0)


Facebook

Categorii
Arhiva
  
Informatii utile » Piscina » 3 accesorii pentru curatarea piscinii de care ai nevoie

3 accesorii pentru curatarea piscinii de care ai nevoie

Curatarea piscinei este una din activitatile care trebuie facute cu regularitate pentru a mentine un aspect placut al acesteia, dar si din aspecte ce tin de igiena. Cel mai adesea, cand o piscina este curatata, sunt urmati cativa pasi pentru ca rezultatul final sa fie corespunzator. Utilizarea unor accesorii pentru curatarea piscinei adecvate pot usura intreg procesul si il pot face mult mai eficient pe termen lung.

1. Curatarea marginii bazinului

Curatarea marginii piscinei este adesea amanita deoarece este o sarcina care necesita mai multa munca si consuma mult timp. Cu toate acestea, este recomandata sa curatati marginile bazinului la intervale regulate.
In acest fel, puteti evita acumularea de calcar pe linia de apa, iar cu cat acest lucru va fi evitat mai mult, cu atat mai greu va fi aceasta de eliminat. Pentru aceasta puteti folosi o perie pentru linia apei sau un burete pentru curatare a liniei apei.

2. Curatarea bazinului

Un alt pas pentru eliminarea particulelor de murdarie este curatarea bazinului. Utilizarea unor
roboti pentru curatare piscina, poate face aceasta sarcina mult mai usoara. Acestia curate podeaua, peretii piscinei si linia apei in 3 cicluri diferite. Mai mult, este dotata cu un gyroscop care permite curatrea intregii suprafete fara incurcarea cablului. In acest fel, sunt curatate atat particulele fine, cat si cele obisnuite sau dure. Totodata, are capacitatea de detectare a obstacolelor, fiind eficient pentru mai multe forme ale piscinei.
In afara de acest tip de robot, un alt accesoriu pentru curarea piscinei care poate fi utilizat, la un pret mai redus, este aspiratorul. In functie de tipul acestuia, poate fi folosit pentru curatarea unor bazine de dimensiuni mai mari sau mai mici. Unele dintre ele ajuta si la filtrarea apei, inclusiv la omogenizare, avand sisteme eficiente de colectare a reziduurilor.

3. Indepartarea frunzelor

Frunzele afecteaza in mod negative calitatea apei deoarece absorb o mare parte din clor. Tocmai de aceea, ele trebuie eliminate la intervale regulate. Acest lucru poate fi facut cu o plasa de frunze pentru suprafata  sau o plasa de frunze pentru podea.

 
 



Comentarii


Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Parerea ta conteaza


Nume*
Email
(nu va fi facut public)
Comentariu*
Veuillez recopier le code:

«   »