Comenzi la: +40 736 668 663     Email: vanzari@depozitpiscine.ro | Home |  Articole |  Contact
Compara (0)
   Wishlist (0)


Facebook

Categorii
Arhiva
  
Informatii utile » Ciubere » Avantajele unui ciubar din lemn

Avantajele unui ciubar din lemn

Odata cu venirea sezonului rece, piscinele – si aici ne referim la cele exterioare - nu mai reprezinta o optiune la indemana pentru relaxarea din timpul liber. Acest lucru nu inseamna insa ca nu exista alte variante la care puteti opta pentru destinderea in aer liber. Un astfel de exemplu este ciubarul din lemn. Avantajele acestuia sunt multiple, de la efectele pe care le are asupra organismului si pana la aspectul pe care il ofera locului in care este amplasat.
  • Costul
Unul dintre elementele prin care se diferentiaza un ciubar din lemn este costul scazut. Daca ne raportam la pretul construirii unei piscine, de exemplu, achizioanarea unui ciubar devine o solutie mult mai eficienta.
  • Aspectul
Amplasarea unui ciubar intr-o gradina schimba intr-un mod pozitiv aspectul initial al curtii. Forma geometrica, dar si culorile bogate aduc un plus efectului vizual al intregului spatiu.
  • Durabilitate
Tipurile de lemn din care sunt fabricate ciuberele sunt selectate din doua motive practice: proprietatile lor unice atunci cand sunt cufundate in apa si durabilitatea lor. Duritatea si durabilitatea molidului sunt recunoscute, motiv pentru care este atat de folosit in confectionarea ciuberelor. In plus, lemnul de molid are o textura naturala, un miros placut si o culoare calda.
  • Beneficii asupra sanatatii
Un alt avantaj considerabil al acestora se refera la efectele benefice asupra sanatatii pe care o baie intr-un ciubar le are. In primul rand, o baie de acest tip imbunatateste in mod considerabil somnul pentru ca temperaturile ridicate ale corpului te determina sa adormi mai repede si mai linistit pe timpul noptii. In plus, circulatia sangelui este imbunatatita, sistemul imunitar este intarit, iar frecventa migrenelor scade.
  • Relaxare
Poate unul dintre avantajele cele mai evidente care vine in minte majoritatii oamenilor cand vorbim de ciubere este cel legat de relaxare. Dupa o zi lunga de lucru, o baie in ciubar reprezinta o modalitate potrivita de a mai elimina din stresul cotidian si de a va recapata energie pentru urmatoarele zile. 

In ceea ce priveste mentenanta unui astfel de obiect, lucrurile stau destul de simplu. Intr-adevar este necesara o curatare, insa aceasta se realizeaza intr-un timp scurt si nu cere o ingrijire profesionista ca in cazul piscinelor.


 
 Comentarii


Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!Parerea ta conteaza


Nume*
 
Email
(nu va fi facut public)    
Comentariu*
 
Veuillez recopier le code:

«   »